Hitta din iPhone eller iPad

Med iOS 4.2 eller senare och en iPhone4, iPod touch 4g eller en iPad kan du spåra din iOS-enhet via Hitta min iPhone. Hitta min iPhone är gratis och kan hämtas via App Store. Applikationen måste vara installerad för att det ska fungera.
Välj App Store och sök efter appen Hitta min iPhone. Ladda ner appen.1. Välj App Store och sök efter appen Hitta min iPhone. Ladda ner appen. Den är gratis.


Se till att din iOS-enhet är uppdaterad till iOS 4.2 eller senare.2. Se till att din iOS-enhet är uppdaterad till iOS 4.2 eller senare.


Välj ikonen Inställningar och därefter E-post, kontakter, kalendrar.3. Välj ikonen Inställningar och därefter E-post, kontakter, kalendrar.


Välj Lägg till konto... och därefter MobileMe.4. Välj Lägg till konto… och därefter MobileMe.


Skriv in ditt Apple-ID med tillhörande lösenord. Om du inte har ett Apple-ID väljer du Skapa kostnadsfritt Apple-ID.5. Skriv in ditt Apple-ID med tillhörande lösenord. Om du har ett iTunes Store konto eller har handlat från App Store så har du ett Apple-ID. Om du inte har ett Apple-ID väljer du Skapa kostnadsfritt Apple-ID. Om du betalar för MobileMe så skriver du in din me.com eller mac.com e-postadress och lösenord.


6. Verifiera ditt konto. Om ditt MobileMe konto meddelar Inte bekräftat kolla i din e-post inbox efter ett e-postmeddelande från Apple. Klicka på Bekräfta nu och logga in med ditt Apple-ID. Om du inte hittar ett e-postmeddelande från Apple med bekräftelsefunktion, välj ditt MobileMe konto och peka på Skicka om bekräftelse.


Återvänd till E-post, kontakter, kalendrar och välj ditt skapade MobileMe konto. Slå på reglaget vid Hitta min iPhone. Välj Tillåt för att aktivera funktionen och för att visa din iPhone eller iPad på en karta.7. Återvänd till E-post, kontakter, kalendrar och välj ditt skapade MobileMe konto. Slå på reglaget vid Hitta min iPhone. Välj Tillåt för att aktivera funktionen och för att visa din iPhone eller iPad på en karta.


På din iPhone: Välj ikonen Hitta min iPhone och peka på den. Logga in med ditt Apple-ID.8. På din iPhone: Välj ikonen Hitta min iPhone och peka på den. Logga in med ditt Apple-ID.


På din iPhone: Den eller de iPhone4, iPod touch 4g eller iPads du äger och har Hitta min iPhone på söks upp och listas. Välj en hittad och den visas vart den är på en karta. Om du pekar på den kan du välja att skicka ett meddelande, låsa eller radera den.9. På din iPhone: Den eller de iPhone4, iPod touch 4g eller iPads du äger och har Hitta min iPhone på söks upp och listas. Välj en hittad och den visas vart den är på en karta. Om du pekar på den kan du välja att skicka ett meddelande, låsa eller radera den.


På din dator: Gå in på me.com och logga in med ditt Apple-ID.På din dator: Välj en hittad enhet och den visas vart den är på en karta.På din dator: Om du pekar på enheten kan du välja att skicka ett meddelande, låsa eller radera den.10. På din dator: Gå in på me.com och logga in med ditt Apple-ID. Hitta min iPhone laddas direkt och visar din enhet på en karta. Välj en hittad och den visas vart den är på en karta. Om du pekar på den kan du välja att skicka ett meddelande, låsa eller radera den.


Find My iPhone (AppStore Link)

Ladda hem från
App Store

Find My iPhone

Ålder: 4+
Pris: 0 SEK

Det finns ett antal intressanta berättelser om hur Hitta min iPhone har hjälpt personer att hitta sin stulna iPhone/iPad.

Liknande artiklar.

Tags: , , , , , , , ,

Patrik Arn Wirén

Om skribenten -

Patrik är född 1978 och fick upp ögonen för Apples produkter under sina gymnasiestudier. Han tycker att det absolut viktigaste med en gadget är användarvänligheten. Han har bedrivit thaimatdelivery- verksamhet men arbetar idag som designer. Något han trivs mycket bra med. Patrik bor i Stockholm men måste åka båt eller snöskoter till hemmet. Patrik är också en av de tre grundarna till Iphone.se.

Hemsida: http://www.iphone.se   ·   E-postadress: patrik@iphones.se   ·   Twitter: iPhone_se   ·   facebook: iPhone.se

Kommentera