iPhone 6s – som vanligt säljrekord!

Varje gång Apple gör en annonseringen kommer smått tramsiga kommentarer i stil med ”inget nytt under solen – Apple upprepar sig själv”.
Därefter går Apples börskurs ner och små försök till dödsrunor skrivs.

Tack och lov för oss som gillar vad som kommer så har det hittils blivit ett ”litet gupp i grafen” efter kort tid så kommer verkligheten i kapp, dvs det är försäljning som räknas inte spekulationer hit eller dit.

Apple rapporterar idag ett nytt rekord med 13 miljoner sålda enheter av nya iPhone 6s och 6s Plus modeller redan under de tre (3) första dagarna.
Tim Cooke VD för Apple säger att det slår alla tidigare rekord i Apples historia. iPhone 6s kommer att finnas i 140 länder innan årsskiftet.

Vill du veta mer – här är hela Apples pressrelease:

http://www.apple.com/pr/library/2015/09/28Apple-Announces-Record-iPhone-6s-iPhone-6s-Plus-Sales.html

Liknande artiklar.

Tags:

Bengt Norin

Om skribenten -

Bengt trivs bäst med att utveckla nya infrastrukturer som kombinerar IT med traditionella teknologier. iPhone/iPad erbjuder just det dvs en telefon som vi använt sedan 1877 i samma lilla apparat som värsta IT tekniken – fantastiskt. Vilka möjligheter som öppnar sig och som kan vara till verklig nytta om man finner vägen fram och gör rätt. Bengt har också som 50talist spenderat många år inom IT, finansmarknaden och logistik- branchen som entreprenör och var bla grundare till torget.se den första webtjänsten som vann Internetworlds Topp 100 första pris redan 1997. Citat: “Säg aldrig ”det går inte” Bengt är också en av de tre grundarna till Iphone.se och var den som startade iphone.se redan 2004 för Internet Phone tjänster.

Hemsida: http://www.iPhone.se   ·   E-postadress: bengt@iphone.se   ·   Twitter: iphone_se   ·   facebook: iPhone.se

Kommentera