Skapa grupper och skicka gruppmeddelanden

Vanligt förekommande är att man har en grupp personer som man vill dela information med via meddelanden. Det kan vara familjen, fotbollslaget eller tjejgänget. Du kan enkelt skapa en grupp som du döper med ett passande namn och väljer de kontakter som ska vara med i gruppen. Då har du sedan på din iPhone en grupp som du snabbt kan skicka meddelanden till.

Se vår guide nedan hur du går tillväga för att skapa en grupp och hur du sedan skickar ett gruppmeddelande på din iPhone.

Tyvärr har Apple försämrat tillvägagångssättet för att välja en grupp när man skapar ett meddelande. Jag misstänker att detta hände i samband med iOS 6. Du kan nu inte välja gruppen med en pekning på din iPhone utan måste välja kontakterna en och en från gruppen. Vi hoppas att Apple ändrar på detta i kommande uppdatering.

Liknande artiklar.

Tags: , , ,

Patrik Arn Wirén

Om skribenten -

Patrik är född 1978 och fick upp ögonen för Apples produkter under sina gymnasiestudier. Han tycker att det absolut viktigaste med en gadget är användarvänligheten. Han har bedrivit thaimatdelivery- verksamhet men arbetar idag som designer. Något han trivs mycket bra med. Patrik bor i Stockholm men måste åka båt eller snöskoter till hemmet. Patrik är också en av de tre grundarna till Iphone.se.

Hemsida: http://www.iphone.se   ·   E-postadress: patrik@iphones.se   ·   Twitter: iPhone_se   ·   facebook: iPhone.se

Kommentera