Våra skribenter

 

Lene har ett stort intresse för webbkommunikation och är en passionerad författare som spenderar sina dagar i London. Hennes käraste ägodel är så klart hennes iPhone och de applikationerna som änvänds för att göra vardagen enklare och dokumentera livet i London.

Appar till iPhone har i allmänhet gjort Lenes liv enklare. Inköpslista till stormarknaden, träningsappar för inspiration och kommunikationsappar för att snabbt och enkelt hålla kontakten med familj och vänner där hemma.

Lenes senaste artiklar

Mia har en 20-årig bakgrund inom IT och den mobila telekombranschen och har utvecklat mobila portaler, mobila tjänster, Mobil TV och jobbat som strategikonsult inom Mobil Teknologi. Senaste året har intresset dock ökat för tillbehören och accessoarerna som gör det mobila livet både roligare och enklare och som nu har blivit ett mode, Mobile Fashion.

Mia lever själv ett mobilt liv och befinner sig ständigt på väg någonstans. Mia fotograferar eller filmar och dokumenterar det hon ser och upplever och benämner sig själv som en Mobile Life Stylist.

Mias senaste artiklar

Simon är en 19-årig ekonomstudent med ena ögat på teknikvärlden, och har tidigare drivit bloggar om TV-spel och spelkonsoller. Efter att en iPod Nano kom in i hans liv under 2008 gick det hastigt nedför, och i dagsläget spenderar han majoriteten av sin vakna tid med händerna på en Apple-apparat.

Simon pendlar mellan jobb och familj i Stockholm och studierna i Uppsala. Utöver bloggandet gör han copywriting åt IT-startups.

Simons senaste artiklar

Hanna gick mediagymnasiet under tiden då de första färgglada imac:arna kom, och upplevde förtjusningen när en hel datasal fylldes med ”Bondi
Blue”. Sen den dagen…

Hanna är art director och stormförtjust i foto. Hon har två eller tre flyttkartonger med modemagasin på vinden (förutom alla högar hon har i lägenheten), och de senaste fyra åren har hon grundat och drivit ett eget modemagasin, ”Fashion Tale”. Ett år tog hon dock en paus och var hemma med sin nu tvååriga dotter, vilket i och för sig inte var så mycket av en paus. Bara ett annat sätt att jobba.

Hannas senaste artiklar

Patrik är född 1978 och fick upp ögonen för Apples produkter under sina gymnasiestudier. Han tycker att det absolut viktigaste med en gadget är användarvänligheten.

Han har bedrivit thaimatdelivery- verksamhet men arbetar idag som designer. Något han trivs mycket bra med.
Patrik bor i Stockholm men måste åka båt eller snöskoter till hemmet.
Patrik är också en av de tre grundarna till Iphone.se.

Patriks senaste artiklar

Bengt trivs bäst med att utveckla nya infrastrukturer som kombinerar IT med traditionella teknologier. iPhone/iPad erbjuder just det dvs en telefon som vi använt sedan 1877 i samma lilla apparat som värsta IT tekniken – fantastiskt. Vilka möjligheter som öppnar sig och som kan vara till verklig nytta om man finner vägen fram och gör rätt.

Bengt har också som 50talist spenderat många år inom IT, finansmarknaden och logistik- branchen som entreprenör och var bla grundare till torget.se den första webtjänsten som vann Internetworlds Topp 100 första pris redan 1997.
Citat: “Säg aldrig ”det går inte”
Bengt är också en av de tre grundarna till Iphone.se och var den som startade iphone.se redan 2004 för Internet Phone tjänster.

Bengts senaste artiklar

Olov är en teknikintresserad 50-talist som gärna provar nya gadgets men vill se den tydliga nyttan för att bli användare.

Många år inom IT och andra branscher, som Säljare och chef och idag som entreprenör har skapat perspektiv.
Citat: ”Vi lever i en oerhört spännande tid även om en del mönster känns igen. Det är lätt att ryckas med i trenden att fokusera på det som kommer istället för det som är.”
Olov är också en av de tre grundarna till Iphone.se.

Olovs senaste artiklar

Erik är 23 år gammal och en riktig tekniknörd med Apples produkter som största intresse. Han köpte sin första Mac sista året på gymnasiet och därefter har listan bara blivit längre med produkter som har ett Äpple på sig. Använt iPhone ända från 2007 som då köptes från USA.

Erik studerar systemvetenskap i Lund och jobbar även extra som säljare. Intressena är bland annat film, grafisk design och självklart allt iPhone-relaterat.

Eriks senaste artiklar